Diskuse

Klasický a přímý prodej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zkuste takhle prodávat rohlíky

0 0
možnosti

Člověk by mněl zboží kupovat v kamenném obchodě či na internetu. Neměl by být nikým ovlivnován, že je výrobek vynikající. Není-li adresa obchodu, kde se reklamuje?!?

1 1
možnosti

Vasi odvahu verejne zde na blogu priznat, ze jste MLM skocil na spek, obdivuji. Snad z toho ale ve vasem vlastnim zajmu a v zajmu vaseho okoli brzo vyrostete.

1 1
možnosti

Výborně, autore. Jen mám obavu, že nejste a nebudete pochopen. Ono totiž není zájem, něco podbnéhoho pochobit.

Paní ZK. Asi byste měla navštívit dermatologa, protože jste pravděpodobně citlivá na některé složky obsažené v kosmetice. Pokud jste se osypala po přípravcích Oriflame, určitě jste se osypala i po jiných přípravcích. Právě tato značka si zakládá na vysoké kvalitě. Je také možné, že Vám někdo prodal padělky této značky. Já sám tuto značku používám už asi 15 let a celá rodina též (nikdo z nás není prodejcem) a nikdo problémy neměl. Rovněž spousta známých.

Jinak po marketingové stránce to právě firma Oriflame v rámci MLM dotáhla k dokonalosti v tom kladném slova smyslu. Další takovou kvalitní firmou je třeba D.I.C - diamantové šperky a investiční diamanty. Cenově sice jiná třída, než kosmetika, ale systém funguje (pozor na nespokojence, kteří si toto zboží nechali později ocenit u "odborníků", protože každý, kdo prodává šmuky je přece odborník).

V negativním slova smyslu to na špičkovou úroveň dotáhla makléřská společnost ZFP Akademie, jak si můžete přečíst na http://www.penize.cz/18295-financni-planovani-podle-zfp-akademie-i

Takže není MLM jako MLM. Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

J37i63r60k39a 66C56h91l20u75m

11. 8. 2013 18:35

Finanční poradenství :-D :-D :-D To dělá dobře jenom pár lidí. Jinak drtivá vetšina firem jako i ta v odkaze chce mít hlavně co nejvíc snaživých co uzavřou smlouvy v okolí a tím končí. Aspoň to tak ve většině případů je. Jsou zde i lidé co na tom zbohatly. Ale 99 procent těch poradců je zatíženo úvěrem leasingem atd aby vypadaly, že mají peníze ale skutek utek. Ale stále říkám hrstka lidí z tohoto ty peníze udělali.

0 0
možnosti

MLM nesnáším. Tedy ono ani tak nejde o kosmetiku, ale spíš o nádobí, nebo vysavače. Nejhorší na tom je, že dotyčný "prodavač" se vždycky vnutí pod nějakou záminkou. Pak prezentuje nějaký cajk. Díky nešťastné náhodě máme doma "mixér" Zepter. Tedy mixér. Je to mnohoúčelový stroj na všechno. Alespoň podle prodavače. Podle mě (a rodiny) je to jen takové šidítko. Jediné co to trochu umí, je umlít pískový cukr na moučkový. Jen speciální nesmírně výkonný motor o kterém básnil prodavač se nakonec ukázal jako běžný Matsushita  za pár dolarů.

1 0
možnosti
Foto

J34i33r18k54a 70C40h48l29u28m

11. 8. 2013 18:04

Dále si neumím MLM představit s prodejem oblečení elektroniky jídla atd atd. proto se tak možná stále prodává především kosmetika a podobné věci.

1 0
možnosti

Oblečení si dovedu představit a ono také existuje. Rovněž některé druhy elektroniky. S jídlem je to trošku horší, ale je to zboží jako každé jiné, byť drobátko specifické. Takže si to dovedu představit - vidíte, to není špatný nápad, pro někoho může být inspirativní - volná díra v trhu.

0 0
možnosti
Foto

J68i10r85k66a 84C39h30l57u27m

11. 8. 2013 17:12

Bohužel cena většiny mlm výrobků, je větší než jejich konkurence.

2 0
možnosti

Měl byste, vážený pane, uvést konkrétní případy. Dle všeho máte velké zkušenosti, takže to nebude problém. Když srovnáváte, musíte znát dost odpovídajících parametrů srovnávaných výrobků, aby srovnání nekulhalo.

Obecně něco konstatovat, to se hodí tak do hospodské žvanírny.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas autore, MLM LETADLO je samozřejmě ta nejvýhodnější věc na světě:-) Jen v praxi to funguje tak, že manželka vždycky přinese od kolegyň ze zaměstnání nějaký kosmetický AMWAY nebo ORIFLAME superpecka produkt za zpravidla dvojnásobnou cenu, než stojí srovnatelný produkt v běžném maloobchodě. Nezbývá než VĚŘIT, že je minimálně dvakrát tak kvalitní. No a jak známo, víra i hory přenáší:-)

2 0
možnosti

Z54d42e77n56a 13K14o17č46í

11. 8. 2013 17:27

;-DR^!!

Na tom je celý zázrak postaven - když holkám je to blbý říct té Jiřce, že je to k ničemu. 200 Kč je nezabije a tak si občas od Jiřky něco koupí, aby pořád neotravovala, aby byl klid. ;-D

2 0
možnosti