Diskuse

Pasiva a Aktiva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aktiva vytvářejí zisk, pasiva jsou prostředky za něž byla aktiva pořízena. Do této definice mi nějak nezapadá vaše teze o myšlení bohatých: "Kupujte pasiva a tvořte aktiva".

0 0
možnosti

J58i76ř16í 31P42l52í20v32a

12. 10. 2013 13:14

Pasiva a aktiva jsou účetní pojmy. Je to dvojí pohled na majetek. Pasiva se rovnají aktivům. A vy tu děláte nějakou reklamu na nějakou firmu klamnými úvahami. Podle toho zřejmě ta firma vypadá.

0 0
možnosti
Foto

Zatím jsem vás nečetl, ale že v jste MLM agent, že? Vaše "informace" by tak odpovídaly nějakému rychlému školení.

0 0
možnosti
Foto

Pane Pavle

Spíše jde o to,že spousta lidí vydělá peníze ale neuvědomují si jednu  základní  podstatu.Statní dluh roste a tím se zvyšuje i inflace peněz..Stačí si vzít do ruky 10 korun a říci si.Před deseti lety jsem si za to koupil 20  rohlíku.Dnes si za to koupím rohlíku 6.Jde o to že jednou tato bublina praskne(už se to stalo v roce 1953)  přijde  hyperinflace a  totální  pád měny.Peníze nebudou mít žádnou hodnotu protože to bude kus bezcenného papíru.Penzijní fondy nejsou pojištěny proti inflaci a v Madarsku a na Slovensku už je znárodnily.Lidé kteří budou mít pouze peníze ze dne na den o všechno přijdou.Multimilionáři vám neřeknou Mám na  účtě  10 milionu .Řeknou vám : Mám majetek v hodnotě 10 milionu.Bohatí a úspěšní lidé dizertifikují(rozdělují majetek)Dodržují pravidlo Tří loukotí.Proto neustále bohatnou i v době ekonomické krize.A co ochrání vaše peníze před inflací ? investice do Zlata a Stříbra ve formě zlatých slitku nebo mincí.Protože vzácné kovy nepodlehají inflaci.

0 0
možnosti