Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznávám, že jako mnoho jiných jsem se dal napálit, ale všechno zlé k něčemu dobré. Jste-li neomylný, pak vás obdivuji. Ale to už je přes 20 let stará zkušenost.

0 0
možnosti

Drtivou většinu výrobků si většina lidí koupí v obchodech. Produkty v MLM i v reklamních shopech jsou zbytečně drahé a nejsou k životu nepostradatelné.

1 0
možnosti

Bohatě mi stačily zkušenosti s firmou Herbalife. Výrobky si napřed musíte koupit a teprve potom někomu prodat, bude-li někdo ochotný zaplatit tak vysokou částku. Vydělali na tom jen ti první. Podle MLM se  má okruh prodávajících stále rozšiřovat, až každý bude prodávat každému...

2 0
možnosti

Takže Vy jste vstoupil do Herbalife a pak jste byl překvapený, že si výrobky musíte koupit?:-) Chtěl jste je dostat zdarma, nebo jak jste to myslel?

2 0
možnosti
Foto

Dle Vašeho způsobu uvažování soudím, že ve Vašem pojetí jsou tady lidi kvůli systému, nikoli systém kvůli lidem:-)

0 0
možnosti

Díky MLM je produkt výrazně předražen, aby na něm vydělali všichni na určitém stupni. Tento předražený výrobek si nikdo nekoupí, takže MLM je podvod. MLM je na principu, že se bude stále zvyšovat počet prodávajících, až budou všichni prodávat všem.

2 0
možnosti

Z86d61e74n61a 63K48o66č51í

11. 8. 2013 11:26

Ono je to trochu legální "letadlo", které často balancuje na hraně zákona, kdy je jeho činnost ještě legální a kdy je už za hranou zákona. Slušné firmy tento systém prodeje nepoužívají.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS